Hírek röviden

A Fehér bot napját ünnepelte a látássérültek megyei egyesülete hétfőn délelőtt Szekszárdon, csütörtökön pedig Pakson tart megemlékezést az egyesület sorstársi találkozóval, vetélkedővel és kellemes hangulatú beszélgetéssel.

Családi napot tart a paksi Diana Sportlövészklub a Paks-Biritópusztai lőtéren november 17-én. A résztvevő klubtagok, meghívottak a lövészet mellett főzőtudományukat is megmutathatják.

Ingyenes szurkolói busz indul az Fradi-MVM Paks október 19-i bajnoki labdarúgó mérkőzésére. Jelentkezni a paksifc2006©gmail.com e-mail címen vagy a 06-75-510-618-as telefonszámon lehet, a busz 16:30-kor fog indulni a Fehérvári úti stadion elől.

1956 plakáton címmel a Lengyel Intézet plakátgyűjteményéből nyílik tárlat a Csengey Dénes Kulturális Központban október 18-án. A kiállítás művészi szemmel mutatja be az ’56-os forradalom emlékét, a 17 órakor kezdődő rendezvényen Gutai István köszönti a megjelenteket.

Elfelejtett mesterségek címmel népi kézműves foglalkozást tartanak kicsiknek, nagyoknak, anyukáknak, nagymamáknak a dunakömlődi faluházban október 17-én 16 órakor. Anyagköltség 200 forint.

A Csengey Dénes Kulturális Központ október 19-én és 22-én zárva tart, kérik a látogatók megértését.