Hírek röviden

A Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara partnerszervezetek együttműködésével
tájékoztató előadássorozatot szervez a megyei mikro-, kis- és középvállalkozások innovációs képességének fejlesztése, ösztönzése céljából. Az Innovációban rejlő lehetőségek vállalkozói szemmel című tájékoztató előadásokra a megye négy városában kerül sor. Pakson november 29-én Hlács András, a Nemzeti Innovációs Hivatal Stratégiai Főosztályának vezető tanácsosa tart előadást az Ipari Parkban.

A DELELŐ Nyugdíjas Egyesület november 28-án 16 órától rendezi meg élőzenés, batyus mikulásbálját a Csengey Dénes Kulturális Központ nagyklubjában. A nyitott rendezvényre tombolatárgy fejében várnak mindenkit.

A magyar cselgáncssport egyetlen olimpiai bajnoka, Kovács Antal bemutató mérkőzést vívott vasárnap az egyetemi országos bajnokságon. A Tüzér utcai Honvéd-teremben rendezett ob-n a már visszavonult Atom Anti az ugyancsak paksi Bor Barnával küzdött meg.

Közgyűlést tart a Nukleáris Technikai Szimpózium csütörtökön a paksi Erzsébet Nagy Szállodában. Az ülésen alapszabályt módosítanak, tiszteletbeli elnök cím létrehozásáról döntenek és átadják a társaság idei szakmai díjait.