Táborok augusztusra

Médiatábort szervez augusztusban a Paksi Képtár, ahol a filmművészet és fotózás rejtelmeibe tekinthetnek be az érdeklődők Pál Csaba képzőművész segítségével. Olyan kérdésekre kaphatnak választ a résztvevők, hogy miként kell megválasztani a forgatás helyszínét, szereplőit, mit jelent az, hogy snittelés, képen belüli vagy kívüli vágás? Hogyan készül a jó fotó? Mi az a látens kép vagy hogyan szerkesszük elkészült fényképeinket? A tábor díja 15 ezer forint egy hétre, ami tartalmazza a napi háromszori étkezést, a művészeti anyagok és eszközök költségét is. Jelentkezni a képtárban személyesen, illetve telefonon lehet a 06-20-346-9826-os telefonszámon.

Augusztus első hetében tartják a Kótyomfitty Szünidőtábort Dunakömlődön. Játékok, vetélkedők, strandolás, kirándulás, kézműves foglalkozás a vár 7-12 éves gyermekekre a könyvtárban. A részvételi díj 13 ezer forint, amely tartalmazza a kirándulás, az ebéd,
a belépő és a programok költségeit. Jelentkezni személyesen a Dunakömlőd Faluházban, vagy telefonon (75/511-090), illetve e-mail-ben (dfaluhaz@paksivmk.hu) lehet július 15-ig.