Kábítószer és utcai verekedés

A nagy fogás egyik tétele. - Fotó: police.hu
A nagy fogás egyik tétele. – Fotó: police.hu

Jó volt a „kopók” megérzése, kábítószert találtak a Tolna megyei rendőrök kedd este az M6-os autópályán, Paks térségében. Négy embert őrizetbe is vettek, kábítószerrel való visszaéléssel gyanúsítják őket: ugyanis két személygépkocsiban 1,2 kilogramm amfetamint találtak. 

Az elmúlt fél év során közel két kilogramm kábítószert foglaltak le Tolna megyében.
Terjesztés miatt jelenleg 13 ügyben folyik nyomozás, és három gyanúsított – a 36 éves szekszárdi K. Balázs, a 20 éves paksi B. Ottó és a 49 éves mórágyi K. József – már előzetes letartóztatásban van.

A keddi egy újabb nagy fogás: az esti órákban igazoltatták a rendőrök az M6-os autópályán Paksnál a két személyautót. Az egyik kocsiból zöld tabletták és fehér por került elő mintegy 1200 gramm mennyiségben, amit a rendőrök lefoglaltak. A két kocsi négy utasát – a 46 éves vaskúti K. Zoltánt, a 27 éves jánoshalmai D. Ádámot, a 23 éves jánoshalmai L. Dianát és a 43 éves dávodi K. Lászlót – őrizetbe vették és eljárás indult ellenük.

További rendőrségi hír, hogy öt paksi férfi verekedett össze az egyik társasház lépcsőháza előtt szerda délután. Három férfi támadt másik kettőre, az érintetteknek ezt megelőzően már volt konfliktusa egymással. A rendőrök a 41, 21, illetve 18 éves támadókat előállították. Az ügyben garázdaság miatt indít eljárást a Paksi Rendőrkapitányság.