Hírek röviden

Fotó: Molnár Gyula
Fotó: Molnár Gyula

Ismét megtelt a kistér a pincefaluban a Fabro Pincészet által szervezett Puttonyos fesztiválon. A jó borok és különleges tócsnik mellett két zenekar, a Másképp és a BeatBack garantálta a jó hangulatot.

Anthony Miles és Jaytornah Wisseh után Deonta Vaughn a legújabb jelölt az Atomerőmű SE irányítóposztjára, írja a bb1.hu. A 185 centis, 27 éves amerikai játékos a Cincinati egyetemén végzett, majd profi karrierje alatt megfordult Ukrajnában, Lengyelországban és Grúziában is. Utóbbi szezonját ott töltötte a MIA Academy csapatában. További hír a klubtól, hogy az ASE színmagyar felállásban 82:69-re verte az Oberwartot a IV. Horváth Zoltán Emléktornán.

Minden évben több tucatnyi embert csapnak be a tűzifával házaló, portékájukat személyesen vagy szórólapon, akár interneten hirdető trükkös faárusok. A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy olyan faárusoktól, akik jócskán a kereskedelmi ár alatt kínálják portékájukat, ne vásároljanak! Fontolják meg a kiválónak tűnő ajánlatot, őrizzék meg egészséges bizalmatlanságukat az árusokkal szemben. Válasszák hivatalos módját a téli tüzelő beszerzésének, keressék fel inkább az erdőgazdaságokat vagy a tüzéptelepeket, ahol jelen lehetnek az áru lemérésénél és csak azután fizessenek, ha mindent rendben találtak.