Hírmorzsák

Stratégiai megbeszélés a KTE elleni novemberi meccsen. - Fotó: Paksi Hírnök archív
Stratégiai megbeszélés a KTE elleni novemberi meccsen. – Fotó: Paksi Hírnök archív

Sokáig vezetett a Kecskemét, de a végén fordított a listavezető ASE és 61:66-ra nyert csütörtök este a férfi kosárlabda bajnokság 17. fordulójában idegenben. Szinte végig az ellenfél vezetett, 38 percen át Sztojan Ivkovics együttesének akarata érvényesült, de aztán ugyanaz történt, mint az őszi meccsen: nagyot hajrázott, és fordított az Atom, írja a BB1.hu. Azzal, hogy a Gesztenyés útiak megnyerték a találkozót, a paksi csapat nagy valószínűséggel megnyeri az alapszakaszt.

A magyar kultúra napján, január 22-én városi ünnepség kezdődik 18 órakor a Csengey Dénes Kulturális Központban. Ezen az estén adják át a Paks Kultúrájáért” kitüntetést, amelyet a képviselő-testület döntése alapján Berta Alexandra Junior Prima díjas citerás, népdalénekes vehet át.

Helyismereti gyakorlatot tartott a Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság „B” szolgálati csoportja január 16-án a Paksi Hulladékgazdálkodási Kft. csámpai telephelyén. A készenléti állomány tagjai megvizsgálták a tűzoltó gépjárművek felállítási helyeit, a közművek elzárási pontjait és az épületbe történő behatolási lehetőségeket.