Hírek röviden

Fotó: Kövi Gergő
Fotó: Kövi Gergő

Az Alstom a Roszatommal közösen beszállna a paksi bővítésbe – írja a pénteki Népszabadság. A lapnak Deák László, az Alstom Hungária Zrt. vezérigazgatója elmondta: a cégnek közös leányvállalata van a paksi bővítésre vállalkozó orosz céggel, és már keresik azokat a magyar vállalkozásokat, amelyek partnerek lehetnének.

A DIGI Sport televízió Reggeli Start című magazinműsorának vendége volt Bor Barna és Csoknyai László. A két paksi dzsúdós, avagy „Batman és Robin” elmeséli honnan ered becenevük, és mesélnek egy kicsit a mindennapi életükről is. A videóhoz kattintson ide!

Igazi tétje már csak a soproniak számára van az ASE elleni pénteki találkozónak, hiszen a piros-kékek a múlt héten legyőzték a Szegedet, ami egyben azt is jelentette, hogy biztosan az első helyen zárják az alapszakasz küzdelmeit. A Sopronnak ezzel szemben még szüksége van egy győzelemre ahhoz, hogy véglegesen bebiztosítsa a helyét a felsőházban.

Mint ahogy korábban megírtuk, a Falcótól a múlt héten elküldték Justin Robinson-t, azonban sokáig nem kellett bánkódnia, mert azonnal leigazolta a listavezető Atomerőmű SE. Braniszlav Dzunics tréner a bb1.hu-nak elárulta, hogy erre amiatt volt szükség, mert elsőszámú irányítója, Deonta Vaughn folyamatosan sérülten kénytelen pályára lépni.