Bemutatta képviselőjelöltjeit a Fidesz

Fotó: Kövi Gergő
Fotó: Kövi Gergő

Bemutatta őszi választásokon induló csapatát a Fidesz. A városvezetői székekért kizárólag a párt tagjai szállnak harcba, köztük olyanok, akik már rendelkeznek képviselői tapasztalattal, illetve olyanok, akik első ízben kívánják a város szolgálatába állítani tudásukat, tapasztalataikat. Bordács József elnök beszámolt a jelöltállítás menetéről, felidézve azt, hogy ugyanezen szisztéma alapján választották polgármesterjelöltté Kozmann Györgyöt. Azt mondta, komoly munkára készülnek, kemény küzdelemre számítanak, de meggyőződése, hogy programjuk mellé állnak a paksiak. – Bízom abban, hogy meg tudjuk győzni a paksiakat arról, hogy a mi csapatunk tudja legjobban képviselni a város és az ott élők érdekeit rövid, közép- és hosszútávon – hangsúlyozta. A párt polgármesterjelöltje, Kozmann György egy politikust idézve azt mondta, csapatuk erőssége az, hogy az „öregek” tudják az irányt, a fiatalok tudják tartani a tempót.

A párt jelöltjei körzetenként: 1. körzet: Osztermayer László, 2. Ulbert Sándor, 3. Bordács József, 4. Kern József, 5. Csajági Sándor, 6. Enyedi Csaba, 7. Leber Ferenc, 8. Forster György.

Bordács József kiemelte, hogy a Fidesz Paksi Szervezete mostanra megerősödött, ezt jelzi, hogy minden jelöltje, beleértve a polgármestert is, Fidesz-tag, sőt Ulbert Sándor személyében a KDNP is képviselteti magát. A párt helyi elnöke újságírói kérdésre azt mondta, a Fidesz és a KDNP között országos szövetség van, s nincs kétsége afelől sem, hogy a párt helyi szervezete is Kozmann Györgyöt fogja támogatni az őszi önkormányzati választásokon. Arról is szólt, hogy a következő hetekben véglegesítik programjukat.