Programajánló

Fotó: Babai István
Fotó: Babai István

Százhetven éves az Erzsébet Nagy Szálloda épülete. Ebből az alkalomból díszvacsorával egybekötött táncestet, Erzsébet bált tartanak november 22-én. A rendezvényen a boldog békeidők hangulatát idézik meg a Paksi Városi Múzeum közreműködésével: lesz táncbemutató, kaszinó és tombola, valamint korhű báli öltözékek bemutatója is. A belépő 7700 forint.

Immár 10. alkalommal rendezi meg a hagyományos Tök jó nap programját a Paksi Kertbarát Egyesület szeptember 26-án. A helyszín idén is a Városháza előtti park lesz, ahol megtartják a hagyományos virág csere-berét, a kézműves bemutatót és a vásárt. Elbírálják és eredményt is hirdetnek a Tökkompozíciók című pályázaton. A délutánt Kovács Gábor zenéjével, valamint tök, zsíros kenyér és tea kóstolással zárják.

Összeállt a Tolnaricum őszi borkóstoló programja, amelyet pénteki napokon 19 órától tartanak, a belépő 2.900 forint személyenként, amiért 6-8 bor megkóstolására és különleges borkorcsolyák elfogyasztására van lehetőség. Szeptember 26-án az Illyés Kúria és Tóth Lajos boraival ismerkedhetnek az érdeklődők.