Feil Eszter javára koncerteznek

A paksi Hungarokarma és meghívásukra a szekszárdi The Stinky Rodders zenekar is koncertet ad december 3-án 19 órától az Ínyenc Falatozóban. Az est különleges célt szolgál: a teljes bevételt a csontvelő-átültetésen átesett Feil Eszter javára ajánlják fel a zenekarok és a paksi étterem. A paksi kislánynak steril szobára van szüksége, hogy elhagyhassa a kórházat és otthon lábadozhasson.

A Hungarokarma kizárólag saját dalokat játszik, zenéjükben a rock műfaj különböző elemei keverednek. 2016 tavaszán adták ki második maxijukat Hungarokarma címmel, az egyik dalhoz videoklip készült. Az együttes az elmúlt években fellépett több városban, számos fesztiválon, motoros találkozón és falunapon.

A The Stinky Rodders Trio 2014-ben alakult. Zenei repertoárjukat a lehető legnagyobb változatosság jellemzi, évtizedeket felölelően adják elő a rockabilly zene legjelentősebb dalait, de vannak saját szerzeményeik is. Az első két évük dalait felvonultató From the garage című lemezük 2016 novemberében jelent meg.