Bencze János: a Jobbik a Fidesz egyetlen valódi kihívója

Bencze János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Bencze János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

– Cáfolom azt a hírt, miszerint megkeresés érkezett volna hozzánk a visszalépések ügyében – jelentette ki Bencze János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, Tolna megye 3. számú választókerületében induló országgyűlési képviselőjelöltje sajtótájékoztatón.

– Ilyen megkeresés egyetlen ellenzéki párt részéről sem történt – húzta alá, hozzátéve, hogy a választási hajrában vagyunk, és egyértelműen látszik minden portál felméréséből – legyen az fideszes, baloldali, jobbikos vagy semleges – hogy Tolna megye 3. sz. választókerületében csak a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Jobbik jelöltjeként én tudom legyőzni a Fideszt, tehát mi vagyunk az egyetlen valódi kihívó. Bencze János kiemelte, hogy most van az pillanat, amikor eldől, hogy kik azok, akik valódi kormányváltást akarnak, vagy csak hatalomban szeretnének maradni, tehát egyetlen lehetséges esély van a valódi kormányváltásra: ha a statisztikák szerint gyengébb ellenzéki jelöltek elgondolkodnak a visszalépésen – összegzett.

A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje emellett még két dologra hívta fel a figyelmet. – A Jobbik egyik üzenete, hogy a határ védelmét biztosító kerítés marad, a másik pedig, hogy mondhat bárki bármit, a Jobbik kiáll Paks II. mellett, és tisztességes módon meg fogjuk építeni az új atomerőművet – húzta alá Bencze János.

Kapcsolódó tartalom:

Bencze János kiáll a Paks II-es beruházás mellett