Változott a lakossági fórum helyszíne

A Paksi Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítése miatt, a 2019. május 8-án 17 órára meghirdetett lakossági fórumot a Csengey Dénes Kulturális Központ kisklubjában tartja meg az önkormányzat.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Paks Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, illetve valamennyi, a településen székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetet, a Paks Város területén működő civil szervezeteket és a helyben működő egyházakat (továbbiakban Partnereket), hogy Paks Város Önkormányzata megkezdte a településképi arculati kézikönyv elkészítését és a településképi rendelet megalkotását.

Az önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – lakossági fórumot tart. A munkaközi dokumentáció már megtekinthető a www.paks.hu honlapon a „hirdetmények, közzétételek” rovatban, valamint személyesen a Paksi Polgármesteri Hivatal 223-as irodájában. A város honlapján elérhető partnerségi felhívást és a munkaközi dokumentációt ide kattintva is elérik.

Fotó: Babai István/ Paksi Polgármesteri Hivatal/archív
Paks légifelvétel. Fotó: Babai István/ Paksi Polgármesteri Hivatal/ archív