Ők kaptak ebben az esztendőben Céggyűrű kitüntetést

– A céggyűrű kitüntetés kifejezetten az, amiért sokat kell dolgozni. Nem csak dolgozni kell sokat, de az emberi kvalitásokat is meg kell csillantani, ráadásul évtizedeken keresztül, hiszen a vállalatnál eltöltött minimum 15 év után lehet egy munkavállalót felterjeszteni a kitüntetésre – ezekkel a gondolatokkal köszöntötte Pekárik Géza, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatója az idei céggyűrű ünnepség résztvevőit. – Az elismerésnek komoly értéke van, csak azok kaphatják meg, akik munkájukban, hozzáállásukban és emberi kvalitásban is méltóak rá. A gyűrű nemcsak megtiszteltetés, hanem felelősség is, hiszen akik megkapják, példaként állnak a kollégáik előtt, az előttük lévő akadályokkal elsőként kell megküzdeniük a jövőben is – hangsúlyozta a vállalat vezetője a huszonnyolcadik alkalommal megtartott eseményen.

A vállalat kuratóriuma idén is húsz munkavállalót jutalmazott céggyűrűvel. A kitüntetetteket a hagyomány szerint a kollektívák javaslata alapján választották ki. Céggyűrűt kaptak idén: Berkó János, Bognár Barnabás Tibor, Csibi István, Csontos Erzsébet, Heimbuch Fülöp, Jobbágy Gyula, Kardos Ádám, Kiss Gábor, Komlósi Éva Zsuzsanna, Krancz István, Kugli József, Lukácsné Ledneczki Katalin Mária, Mérges György, Mittler József, Neppné Hum Gabriella, Oláh Mária, Otterbein János, Ősz Zoltán, Stiener Ádám, Szücs Csaba.

Fotó: TelePaks
Fotó: TelePaks

Az ünnepségen dr. Kovács Antal, a vállalat kommunikációs igazgatója mondott pohárköszöntőt. Beszédében kiemelte, hogy egy olyan értékrend alakult ki az elmúlt negyven évben, ami az egyik legnagyobb erénye az atomerőműnek. – Nagy kihívás előtt állunk a nagyszámú nyugállományba vonulások miatt, ezért arra kérek mindenkit, hogy az elkötelezettséget adjuk tovább a fiataloknak, és tartsuk fenn a következő évtizedekben is – hangsúlyozta.

Hagyomány, hogy az ünnepségen színvonalas műsorral kedveskednek a szervezők, idén a Budapest Jazz Orchestra, lépett színpadra. A zenekar Queen slágereket adott elő Wolf Kati, Kocsis Tibor és Csordás Levente közreműködésével.