PHG hírek: Konténerdíjak, nyitvatartási idő és álláslehetőségek

A Paksi Hulladékgazdálkodási Np.Kft. értesíti a lakosságot, hogy a Paksi Hulladékkezelő Központban a társaság honlapján közzétett árakon van lehetőség konténerrendelésre lomtalanítási hulladék, kevert építési és bontási hulladék, egyéb települési hulladék, biológiailag lebomló hulladék elszállítására. Konténerrendelés leadására minden hétköznap 7.30-16.00-ig van lehetőség a 0630/683-9787 telefonszámon. Díjak: www.phgkft.hu/kontener_dijak, ide kattintson.

A Paksi Hulladékkezelő Központ és a Hulladékudvar nyitvatartási ideje így módosul 2020. augusztus 10-től 2020. október 31-ig: hétfő – péntek 7.30–17.30, szombat 8.00–12.00.

Felhívják a lakosság figyelmét, hogy a hulladékgyűjtő-edényzetek kihelyezése a szállítási napon reggel 6 óráig történjen meg. Továbbá kérik a lakosságot, hogy a szelektív gyűjtőedényekbe kizárólag szelektív hulladékot helyezzenek. Szelektív hulladéknak minősül: vegyes-, illetve kartonpapír, PET palack és egyéb műanyag, csomagolási alumínium hulladék.

A Paksi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. több munkakörbe hirdetett állást. Takarító és áruátvevő munkakörbe női munkatársat keresnek. Ügyfélszolgálati ügyintéző pozícióba, illetve hulladékszállítással és üzletkötéssel kapcsolatos feladatok ellátására is keresnek munkatársat. Mindhárom állásra a fényképes önéletrajzokat az iroda@phgkft.hu emailcímre várják.

Paksi hulladékkezelő központ. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/archív
Paksi hulladékkezelő központ. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/archív