Új képeslapok jelentek meg Paksról

Szabó Péter polgármester és dr. Hanol János csoportvezető. Fotó: Molnár Gyula/ Paksi hírnök

Közel egy évtized után ismét képeslapokat jelentetett meg a városról Paks Város Önkormányzata. A sorozatot sajtótájékoztatón mutatták be ma (08.14.) a városházán.

A három új mozaikos paksi képeslapon Kajtár Krisztina grafikus szerkesztésében, Babai István fotóin keresztül a város emblematikus turisztikai vonzerőit gyűjtötte össze az önkormányzat turisztikai, városmarketing és kommunikációs csoportja. Feltűnik a lapokon a paksi halászlé, a paksi siller, a Sárgödör téri pincesor, a Lussonium, az Erzsébet Nagy Szálloda, a Makovecz-templom, a Gárdonyi kilátó, a Duna, a Duna-korzó és természetesen az atomerőmű is. A lapokon megjelenik a városlogó és a klasszikus „Üdvözlet Paksról!” felirat is.

– Eljött az idő, hogy ismét képeslapokon is megjelenítjük értékeinket, megmutatjuk, hogy milyen szép a városunk. A sorozat nemcsak turistáknak készült, hanem nekünk paksiaknak is olyan emlék lehet, amivel meglephetjük a vidéken és külföldön élő ismerőseinket – fogalmazott a sajtótájékoztatón Szabó Péter polgármester.

Az új képeslap mindegyikéből ötszáz darab készült, százforintos darabáron megvásárolhatók a Bazársorral szemben található Tourist Info irodában, ahol kaphatók egyéb helyi kiadványok, könyvek, városismereti társasjáték, városlogós termékek és az Atomcity ruházati termékek.

Az új képeslapok. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök