Kifestik a városi nyugdíjasklub székházát

Tisztasági festéssel szépül, újul tovább a városi nyugdíjasklub székháza. A felújítást a DC Dunakom Zrt. szakemberei végzik.

A nyáron lezajlott informatikai fejlesztés után tisztasági festéssel válik még komfortosabbá a Paksi Városi Nyugdíjasklub székháza a Jámbor Pál utcában. A munka során 350 négyzetméter falfelületet festenek, valamint az ajtókat, az ablakokat és a fűtéscsöveket is mázolják a DC Dunakom Zrt. szakemberei.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks
Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

– A nyugdíjasklub tagjaitól érkezett az igény a tisztasági festésre, ami már esedékes volt. Amellett, hogy így megszépült környezetet biztosítunk a klubba járó szépkorúaknak, az épület állagmegóvását is biztosítjuk – mondta Szántó Zoltán alpolgármester. Hozzátette, hogy a klubtagok aktívan használják az épületet, a pandémia alatt azonban óvatosabbak. – Reméljük, hogy amint véget ér a járványhelyzet, ismét rendszeressé válhatnak a találkozóik, immár a megszépült, a városi optikai hálózatra is rákapcsolt székházban. Ez utóbbi fejlesztéssel havi szolgáltatási díj fizetése nélkül biztosítható a házban az állandó internetes kapcsolat – tájékoztatott a városvezető.

Becker Jánosné. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks
Becker Jánosné. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

– Minden, idénre tervezett programunkat le kellett mondanunk, március 9-e óta telefonon tartjuk egymással a kapcsolatot, a névnapi köszöntéseket is ilyen módon tesszük. Várjuk már, hogy visszainduljon a klubélet, hogy megtarthassuk hagyományos rendezvényeinket, amik mindannyiunknak hiányoznak – tudtuk meg Becker Jánosnétól, a Paksi Városi Nyugdíjasklub vezetőjétől.