Bencze Attila tűzoltó törzszászlóst köszöntötték

50. születésnapja alkalmából köszöntötte dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója Bencze Attila tűzoltó törzszászlóst. A tárgyi jutalmat és az oklevelet a Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, Csőglei István tűzoltó alezredes adta át az ünnepeltnek a Paksi Katasztrófavédelmi Kirendeltség állománya előtt.

Bencze Attila 1994-ben került a jogelőd Paksi Polgári Védelmi Körzetparancsnoksághoz közalkalmazotti állományba. Karrierje során irodavezetőként, tűzoltó-parancsnokság referenseként és katasztrófavédelmi megbízottként is dolgozott. Az utóbbi beosztást jelenleg is betölti, emellett vízügyi referensi feladatok ellátására is megbízást kapott.

Feladatai magasabb szintű elvégzése érdekében folyamatosan bővítette ismereteit. Igyekezete, szorgalma és hozzáállása a szolgálati feladatokhoz példaértékű, a rábízott feladatokat magas színvonalon, precízen látja el. A szervezetnél töltött több mint 25 év során, több dunai árvízi védekezésben, valamint a vörösiszap-katasztrófa következményeinek felszámolásában és számos más szakmai feladatban is részt vett – olvasható a katasztrófavédelem weboldalán.

Bencze Attila az emléktárggyal. Fotó: Katasztrófavédelem