Új utcabútorok a hatos számú körzetben

 

Barnabás István a hatos számú választókörzet képviselője. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Sok fejlődésen ment keresztül a hatos körzet az elmúlt időszakban. Barnabás István, a körzet képviselője főként új utcabútorok kihelyezésére költötte ötmillió forintos képviselői keretét, amelyet 2020-ban emelt meg Paks Város Önkormányzata 1,5 millió forintról. A koronavírus-járvány lelassította a munkát, így sok esetben a megvalósítás még hátra van.

– A Gesztenyés úton az ASE csarnoktól egészen az Ifjúság útig padok kerülnek kihelyezésre, a lakosság kérésére – mondta Barnabás István, a hatos számú választókörzet önkormányzati képviselője sajtótájékoztatón. Hozzátette, hogy a Kurcsatov utca 8–9. szám előtt új hulladékgyűjtő-szigetet alakítanak ki, és további hulladékgyűjtő-helyek rendezésére is sor kerül majd, pollereket fognak kihelyezni. A tervek szerint a 2021-es évi képviselői keretéből további hasonló fejlesztések valósulnak majd meg, a lakosság igényei szerint.

A veszélyhelyzet miatt a fogadóórák és a lakossági fórumok megtartására nincs lehetőség. Azonban a telefonos és az internetes elérhetőségek működnek, így a képviselők és a lakosság közti kommunikáció folyamatos.