Álláslehetőségek a Paksi Napsugár Óvodában

Pályázatot hirdet a Paksi Napsugár Óvoda német nemzetiségi óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama határozatlan idejű, teljes munkaidős közalkalmazotti jogviszony. A munkavégzés helye: Paks, Munkácsy Mihály u. 2. Pályázati feltételek: főiskola, német nemzetiségi óvodapedagógus. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. május 24. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Molnár Adrienn ad, a 75/830-167-es telefonszámon. A pályázat elbírálásának határideje: 2021. június 10. A munkáltatóval kapcsolatban további információt a napsugarovi.paks.hu honlapon találnak.

A pályázat benyújtható személyesen vagy postai úton, a cím Paksi Napsugár Óvoda 7030 Paks, Vörösmarty utca 9–11.). Kérik a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: K/54/2021., valamint a munkakör megnevezését: német nemzetiségi óvodapedagógus. Elektronikus úton Molnár Adrienn részére kell elküldeni a pályázatot a napsugar@paks.hu emailcímre.

A Paksi Napsugár Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére is pályázatot hirdet. A közalkalmazotti jogviszony időtartama határozatlan idejű, teljes munkaidős közalkalmazotti jogviszony. A munkavégzés helye: Paks-Dunakömlőd, Béke utca 21. Pályázati feltételek: főiskola, óvodapedagógus. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. május 24. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Molnár Adrienn ad, a 75/830-167-es telefonszámon.A pályázat elbírálásának határideje: 2021. május 28. A munkáltatóval kapcsolatban további információt szintén a napsugarovi.paks.hu honlapon találnak.

A pályázatok benyújtásának módja azonos a fent leírtakkal, viszont a pályázati adatbázisban szereplő azonosító szám: K/53/2021., a munkakör megnevezése óvodapedagógus.

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com/condesign
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com/condesign