Álláslehetőségek a Benedek Elek óvodában

A Paksi Benedek Elek Óvoda pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama határozatlan idejű, teljes munkaidős közalkalmazotti jogviszony. A munkavégzés helye: Paks, Kishegyi út 58. Pályázati feltételek: főiskola, óvodapedagógus. A pályázat benyújtásának határideje: 2021. május 31. A pályázat elbírálásának határideje 2021. május 31.

Pályázat benyújtható postai úton, a Paksi Benedek Elek Óvoda címére kell elküldeni (7030 Paks, Ifjúság út 1/b.), a borítékon fel kell tüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot (BE/81-2/2021.), valamint a munkakör megnevezését (óvodapedagógus). A pályázat elektronikus úton is beadható Horváth Margit óvodatitkár részére a benedekelek@paks.hu emailcímen.

A Paksi Benedek Elek Óvoda pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére a Tolnai út 10. sz. alatti tagintézményébe is. A közalkalmazotti jogviszony időtartama ez esetben is határozatlan idejű, teljes munkaidős közalkalmazotti jogviszony. Pályázati feltételek: főiskola, óvodapedagógus. A pályázat benyújtásának határideje szintén 2021. május 31. A pályázat elbírálásának határideje 2021. június 1. A pályázatok benyújtásának módja azonos, a pályázati adatbázisban szereplő azonosító szám más (BE/81-1/2021.), a munkakör megnevezése azonos (óvodapedagógus).

A pályázati kiírásokkal kapcsolatosan további információt Bosnyák Zoltánné ad a 75/830-406-os telefonszámon. A munkáltatóval kapcsolatban további információt a benedekelekovi.paks.hu honlapon találhatnak.

A részletes pályázati kiírások ide kattintva elérhetők.

Képünk illusztráció. Fotó: Babai István/ Polgármesteri Hivatal archív
Képünk illusztráció. Fotó: Babai István/ Polgármesteri Hivatal archív