Visszaáll a megszokott ügyfélfogadási rendre a Mezőföldvíz Kft.

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com

A Mezőföldvíz Kft. 2021. június 3-tól valamennyi ügyfélszolgálati irodáját (Paks, Dunaföldvár, Bonyhád, Pécsvárad) megnyitja személyes ügyintézésre a pandémiás időszakot megelőző ügyfélfogadási rend szerint. Ez Pakson (Kölesdi út 46.) azt jelenti, hogy hétfőn, szerdán, csütörtökön és pénteken 8-tól 14 óráig, kedden 7-től 19 óráig tart nyitva az iroda. Az ügyfélfogadási pontok nyitvatartása 2021. június 3-tól szintén a megszokott ügyfélfogadási időben zajlik (Mágocs, Baracs, Bölcske, Dunaföldvár, Mezőfalva, Nagyvenyim, Rácalmás).

Felhívják az ügyfelek figyelmét, hogy személyes ügyintézés esetében kötelező a maszk viselése és a kézfertőtlenítés, valamint az ajánlott védőtávolság (1,5-2 méter) betartása.

A személyes ügyintézés mellett továbbra is fennáll a lehetőség a postai úton, emailben vagy telefonon történő ügyintézésre az alábbi elérhetőségeken: Mezőföldvíz Kft., 7030 Paks, Kölesdi út 46., email: ugyfel@mezofoldviz.hu, tel.: 06 (80) 442 442.

A tájékoztató minden ügyfélszolgálati iroda és ügyfélfogadási pont nyitva tartási rendjével ide kattintva (lakossági közlemények menüpont) elérhető.