Két állást hirdetett a Paks Kistérségi Szociális Központ

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com

A Paks Kistérségi Szociális Központ pályázatot hirdet esetmenedzser munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony határozatlan idejű, teljes munkaidős jogviszony, a munkavégzés helye a paksi járás. A munkakörbe tartozó feladatok: a család- és gyermekjóléti központnál esetmenedzseri feladatok ellátása, úgymint gyermekvédelmi hatósági intézkedések előkészítése, környezettanulmányok és javaslatok készítése. A pályázat benyújtásának határideje 2021. augusztus 23.

A Paks Kistérségi Szociális Központ pályázatot hirdet óvodai és iskolai szociális segítő munkakör betöltésére is. A közalkalmazotti jogviszony határozatlan idejű, teljes munkaidős jogviszony, a munkavégzés helye a paksi járás. A munkakörbe tartozó feladatok: az óvodai és iskolai szociális segítőként az óvodás és iskoláskorú gyermekek illetve szüleik részére önálló egyéni és csoportos szolgáltatások, közösségi programok biztosítása. A pályázat benyújtásának határideje szintén 2021. augusztus 23.

A további fontos információkat tartalmazó teljes pályázati kiírások megtalálhatók a paks.hu honlapon, ide kattintva. A pályázatokkal kapcsolatban további információt ad Borbás László intézményvezető a 75/830-480-as telefonszámon.