Fórumot tartott a Mi Hazánk Pakson

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Önálló politikai tényezőként szeretne indulni a parlamenti választáson a Mi Hazánk Mozgalom, hangsúlyozta Dócs Dávid alelnök azon a fórumon, amelyet országjáró körútjuk részeként tartottak Pakson, az Atom téren.

Dócs Dávid arról beszélt: az országjárást már a párt megalakulásakor, három évvel ezelőtt elkezdték, ennek során szeretnék megismerni a különböző országrészek problémáit. Azt tapasztalják, hogy már nem csak az északi vidékekre jellemző egy bizonyos bűnözési forma és a közbiztonság hiánya, de érkeznek a mozgalomhoz megkeresések az út- és vasúthálózat problémáival, a munkahelyek hiányával kapcsolatban is. Minél erősebben szeretnék hallatni a hangjukat és meghatározó politikai szerepet kívánnak betölteni – húzta alá az alelnök. Elmondása szerint mindenhol pozitívan fogadják őket a lakók, és nemcsak a jobboldali emberek érkeznek a fórumokra, hanem baloldali irányultságúak is. A Mi Hazánk alelnöke szerint a megújuló energiaforrásokra kellene a nagyobb hangsúlyt fektetni. – Bár nem vagyunk atomenergia ellenes párt, megpróbáljuk boncolgatni az új energiahasznosítási területeket, amelyek kihívásként várnak ránk – tette hozzá Dócs Dávid.

A helyi pártalapszervezettel rendelkező Paksot is magában foglaló 3-as számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltje, Árvai Tibor Tamásiból érkezett a fórumra. Hangsúlyozta: szeretné elérni, hogy a fejlesztések tekintetében Paks példa lehessen a megye és a választókerület egyéb települése előtt is. Az országjáró körút Tamásiban folytatódott.