Paksi startup fogászati konferenciát tartott Fadd-Domboriban

A paksi érdekeltségű SmileWarp Kft. jövőbe mutató digitális fogászati szolgáltatásokkal foglalkozik. A cég Nagy Árpád tulajdonos saját szabadalmán alapuló prevenciós eljárás népszerűsítésén dolgozik ország-, sőt világszerte.

A digitális jövő helyett a fogászati technológiák terén is inkább jelenről érdemes beszélni, hiszen az új eszközök és módszerek nagyban megkönnyíti a fogorvosok, és ezáltal a pácienseik dolgát is. Ezért a SmileWarp misszióként tekint a digitális fogászattal kapcsolatos edukációra.

Október utolsó hetében kétnapos workshopra invitálták fogorvos partnereiket az ország minden pontjáról, hogy együtt, a téma úttörőitől tanulhassanak. A rendezvényre innovatív szakmai előadó partnerek és kiállítók is érkeztek, kiegészítve az elméleti oktatást az eszközök gyakorlati bemutatásával.

Az 50 fős rendezvénynek a 2019-ben átadott Donautica hotel adott otthont. A faddi Duna-holtág látványa, a szakmai és kötetlen programok változatossága igazán színessé tették az eseményt minden résztvevő számára.

Fotó: Csík Tamás