Városi szilveszter az Atom téren

A kép illusztráció. Fotó: pixabay.com

Néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg, hogy szilveszterkor is legyen lehetősége a paksiaknak együtt ünnepelni. A városi szilveszter elnyerte a lakosság tetszését, így ebben az esztendőben is szerepel a programpalettán. Idén nem a városháza előtti tér, hanem az Atom tér lesz a program helyszíne, a rendezvénytér a kulturális központ melletti parkoló, ahol a színpad áll majd, a Montázs-parkolóban lesz a gasztroudvar. A programkínálatot úgy állították össze, hogy minden korosztály találhat kedvére valót, lesz kölyökszilveszter, koncertek, tűzzsonglőrök és lézershow. A Csengey Dénes Kulturális Központ az ASE szabadidő szakosztályával együttműködésben tréfás vetélkedőt szervezett, ahol előzetesen jelentkezett négyfős csapatok „harcolnak a malacért”, az eredményhirdetést 23.30-kor tartják.

A Csengey Dénes Kulturális Központ parkolója december 30. és január 1. között, a Gagarin utca december 31-én 17 óra és január 1-én 02 óra között le lesz zárva.

A hatályos jogszabályoknak megfelelően – ötszáz főnél nagyobb, kültéri program – a rendezvénytéren tartózkodáshoz oltási kártya szükséges. A beléptetési pont a Csengey központ parkolójának elején, az Atom tér lejáratánál lesz.