Leadta az ajánlóíveit Süli János

Leadta az ajánlóíveket a választási iroda helyettes vezetőjének február 14-én reggel Süli János (FIDESZ–KDNP). A Tolna megyei 3-as számú választókerület jelenlegi országgyűlési képviselője a február 12-én indult választási kampány első napjának délelőttjén megszerezte a jelöltséghez szükséges ötszáz aláírást. Mint ismert, Magyarország köztársasági elnöke 2022. április 3-ra tűzte ki az országgyűlési képviselők általános választását.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Süli János a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje elmondta, hogy az Atom téren, Dunaföldváron két helyszínen és Nagydorogon gyűjtötték az aláírásokat, emellett aktivistáik házról házra járva tették ugyanezt. A munka nem áll meg, tette hozzá.

– Folytatjuk keddenként és csütörtökönként a településeken a tájékoztatóinkat, a hátralevő időszak intenzív kommunikációval: konzultációkkal, párbeszédekkel zajlik majd. Mindig várjuk a visszajelzéseket is, nem csak azt, hogy meghallgassanak bennünket az emberek. Ha bármilyen kérdést, észrevételt kapunk, továbbítjuk Magyarország Kormánya felé, ahogy eddig is tettük – mondta Süli János, a FIDESZ–KDNP jelöltje.

A Süli János által leadott ajánlóívek feldolgozását a választási iroda munkatársai azonnal elkezdték. Az Országos Egyéni Választókerületi Bizottság legkésőbb a bejelentéstől számított negyedik napon veszi nyilvántartásba a jelöltet. Az ajánlóíveket az egyéni választókerületi irodában február 25-én 16 óráig kell leadni. Amennyiben nem tartalmaznak ajánlást, a leadási határidő február 26-a.