Álláslehetőségek a Mezőföldvíz Kft.-nél

A Mezőföldi Regionális Víziközmű Kft. pályázatot hirdet csatornaüzemi gépkezelő munkakör betöltésére. A munkakörbe tartozó főbb feladatok a csatornaüzemi gépek, műtárgyak berendezések kezelése és karbantartása, és ezzel kapcsolatos egyéb műszaki feladatok ellátása. Pályázati feltétel egyebek mellett a szakmunkás végzettség, a folyamatos 12 órás műszak ellátása, előnyt jelent a műszaki területen szerzett tapasztalat, jártasság, C kategóriás jogosítvány, villanyszerelői vagy fémipari végzettség, informatikai ismeretek.

A Mezőföldi Regionális Víziközmű Kft. pályázatot hirdet vízvezeték- és csőhálózatszerelő munkakör betöltésére is. A munkakörbe tartozó főbb feladatok a vezetékhálózaton hibaelhárítási, fenntartási és rekonstrukciós munkák, valamint ivóvíz-bekötések építése; bekötővezetékek és akna hibák javítása; a csövek, szerelvények és vízmérők cseréje, készenléti szolgálat vállalása. Pályázati feltétel többek között szakmunkás végzettség, a pályázat elbírálásánál előnyt jelent a műszaki területen szerzett tapasztalat, jártasság, B, C kategóriás jogosítvány, villanyszerelői vagy fémipari végzettség, informatikai ismeretek.

A Mezőföldi Regionális Víziközmű Kft. pályázatot hirdet csatornahálózati karbantartó és csatornamosó gépkezelő munkakör betöltésére is. A munkakörbe tartozó főbb feladatok a csatornaüzemi gépek, műtárgyak berendezések kezelése és karbantartása, és ezzel kapcsolatos egyéb műszaki feladatok ellátása, készenléti szolgálat vállalása. Pályázati feltétel a szakmunkás végzettség, C kategóriás jogosítvány, GKI igazolvány, nehézgépek kezelésében szerzett tapasztalat, a pályázat elbírálásánál előnyt jelent a műszaki területen szerzett tapasztalat, jártasság, villanyszerelői vagy fémipari végzettség, informatikai ismeretek.

A Mezőföldi Regionális Víziközmű Kft. pályázatot hirdet biológus munkakör betöltésére is. A munkakörbe tartozó főbb feladatok a laboratóriumi feladatok ellátása, a laboratóriumba beérkező vízminták előírás szerinti feldolgozása, kezelése, tartósítása, tárolása, a vízminták mikroszkópos biológiai és bakteriológiai vizsgálata, a vizsgálatok irányítása és értékelése, a folyamatok dokumentálása papíron és elektronikusan, a laboratórium minőségirányítási rendszerének alkalmazása, fejlesztése. Pályázati feltétel egyebek mellett a felsőfokú szakirányú végzettség, felhasználói szintű MS Office ismeretek. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a jártasság laboratóriumi környezetben való munkavégzésben, a gyakorlat laboratóriumi műszerek és berendezések használatában.

Mikrobiológiai laboratórium. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök/archív
Mikrobiológiai laboratórium. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök archív illusztráció

A munkakörök legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthetők, a munkavégzés helye mindegyik esetében Paks. A pályázatok benyújtásának határideje 2022. február 28. A pályázatok benyújthatók elektronikus úton a Mezőföldvíz Kft. HR és munkaügyi osztályának a munkaugy@mezofoldviz.hu email-címen, a tárgyban kérik feltüntetni a megpályázott munkakör megnevezését. A pályázati kiírásokkal kapcsolatos további információt a 06 (75) 830 203-as telefonszámon lehet kérni. Az álláspályázatokról további információk találhatók a mezofoldviz.hu honlapon.