Nyári szakmai gyakorlat az atomerőműben

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. fontosnak tartja, hogy a tevékenységi körével összefüggő szakirányokban a felsőoktatási intézmények hallgatóinak gyakorlatra történő fogadásával is támogassa a felsőoktatást, így az előző évekhez hasonlóan 2022-ben is fogadnak nyári szakmai gyakorlatra hallgatókat.

A jelentkezéshez szükséges rövid szakmai önéletrajz, a kitöltött adatlap, hozzájárulás a személyes adatok kezeléséhez nyomtatvány kitöltve és aláírva. A dokumentumokat elektronikus úton Németh Jánosné részére (nemethjne@npp.hu) kérik megküldeni.

A nyári szakmai gyakorlatra történő jelentkezéseket 2022. április 15-ig tudják befogadni. A jelentkezések elbírálási határideje 2022. május 20. Az elbírálás eredményéről minden pályázót elektronikus levélben értesítenek. Ezt követően oktatási szervezetük felveszi a kapcsolatot a kiválasztott hallgatók felsőoktatási intézményeivel az együttműködési megállapodás megkötése céljából. A szakmai gyakorlat legkorábbi kezdési időpontja 2022. július 11.

A teljes tájékoztatót további fontos információkkal, valamint csatolmányokkal ide kattintva elérhetik az érdeklődők, feltétlenül olvassák el.

A paksi atomerőmű. Fotó: Babai István
A paksi atomerőmű. Fotó: Babai István/archív