Elismeréseket adott át a VOSZ

Tizenhatodik alkalommal rendezték meg a Tolna megyei Prima Gálát március 9-én, ami korábban volt időszerű, de a koronavírus-járvány miatt elmaradt. Az ünnepi esten Eppel János, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) elnöke nyitotta meg, és beszédet mondott Süli János, a Paks II. beruházásért felelős tárca nélküli miniszter. A köszöntők után átadták a díjakat, több paksi vonatkozás volt.

Elsőként az Országos Év Vállalkozója Tolna megyei díjazottjait köszöntötték, közöttük Kovács Jánost, a paksi KJ Autószolga Műszaki Állomás ügyvezető-tulajdonosát. Az idei Év Tolna Megyei Vállalkozója elismerést kapott Tell Anikó, a paksi Melo-Tex Kft ügyvezető-tulajdonosa, Sótonyi Babett, Tolna megye legnagyobb ügyfélkörrel rendelkező paksi ingatlanközvetítő irodája, az I.H.B. Quadrans Kft. tulajdonos-ügyvezetője. A megyei Príma-díjjal azokat a kiválóságokat ismerik el 2005 óta, akinek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunknak. A VOSZ Tolna megyei szervezetének gálaestjén Lenkey István, a Paks II. Zrt. vezérigazgatója is átvehette az elismerést. Az Önzetlenül Segítők Paks Np. Alapítvány vezetője Molnár Imréné Ancika is megyei Príma-díjban részesült a VOSZ tolna megyei szervezetének gálaestjén. Az ünnepségen Pintér Ferenc, a VOSZ tolna megyei táselnöke is elismerést vehetett át Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásét díjat kapott.

A gálestről bővebb összefoglalót ad a TelePaks március 14-i közéleti magazinjában, ami az adást követően visszanézhető lesz a telepaks.net oldalon és a TelePaks YouTube-csatornáján.

Fotó: Szép Zsóka/telePaks