Ezüstérmes a Paksi FC a kupában

A MOL Magyar Kupa 2021/2022 döntőjét játszotta ma (05.11.) a Paksi FC és a Ferencvárosi TC Budapesten, a Puskás Arénában. Ferencvárosi TC – Paksi FC 3:0 (1:0).

Góltörténet:

16. perc: Sajnos jól kényszerítőzött a Fradi a bal oldalon, és jutottak ezzel a tizenhatosunkon belülre, végül Zachariassen lőtt a kapunkba. Ferencvárosi TC – Paksi FC 1 – 0

83. perc: Boli fordult le a tíz méterre a kapunktól, és lőtt a hálónkba. Ferencvárosi TC – Paksi FC 2 – 0

87. perc: Boli lőtt 16 méterről a kapunkba. Ferencvárosi TC – Paksi FC 3 – 0

A mérkőzésről beszámoló „percről percre” ide kattintva.

Forrás: paksifc.hu

– Gratulálok a Ferencvárosnak, abszolút megérdemelten nyertek. Jobban játszottak, gyorsabbak és kreatívabbak voltak ma. A játék részben nem tudtunk partnerek lenni, a védekezés részét megszerveztük, de aztán inkább csak romboltuk a játékot. Az első félidőben volt egy-két lehetőségünk, sajnos azonban azokat nem tudtuk helyzetté alakítani. Nem fér kétség ahhoz, a Fradi jobb csapat. Több felállást is kipróbáltunk, de sajnos nem tudtunk felnőni ellenfelünkhöz. Motiváltak voltunk, de a labdaszerzéseinket a középpályán nem tudtuk kihasználni, pedig ez az erősségünk. Nem jutott el Ádám Martinékig a labda, amivel tudtunk volna mit kezdeni – nyilatkozta a kupadöntőt követően Bognár György, a PFC vezetőedzője. (Forrás: paksifc.hu)