Majd kétéves periódus zárul le

Bognár György és Ifj. Bognár György az idei szezon zárása után, június 1-jétől a másodosztályba visszalépő MTK-nál folytatják, írják a paksifc.hu oldalon.

Bognár György. Forrás: paksifc.hu

Bognárék 2020. szeptember 22-én érkeztek Paksra. Összesen 62 bajnoki mérkőzésen vezették a csapatot, mely idő alatt 26 győzelmet, 14 döntetlent és 22 vereséget könyvelhetett el a klub. A 2020/2021-es szezonban a negyedik helyet, míg a múlt héten zárult 2021/2022-es kiírásban a hatodik helyet szerezték meg.

A majd két teljes szezonban összesen 148 gólt vágtak a Paksi FC játékosai, ami köszönhető a szakembergárda támadó felfogású filozófiájának is.

Ami a kupasorozatot illeti, a tavalyi évadban a nyolcaddöntőben búcsúztak, ám idén klubtörténelmet írva, május 11-én, közel negyvenezer ember előtt a Puskás Arénában döntőt játszhattak. Sajnos a finálé végül a rekordgyőztes és rekordbajnok Ferencvárosé lett.

Bognár Györgyék mindig is a Paksi FC családjának a tagjai lesznek, érdemeiket maximálisan elismeri a klub, így természetesen minden jót kívánnak számukra a jövőben, zárul a bejegyzés.

Az új szakmai stábról a szurkolók a paksifc.hu honlapon tájékozódhatnak majd, amint minden kontraktust aláírnak.