Nyári menetrendre vált a Paksi Közlekedési Kft.

A Paksi Közlekedési Kft. – igazodva a tanévhez – 2022. június 16-tól áttér a nyári menetrendre, ami elérhető a paksbusz.hu honlapon az utazási információk menüpont alatt, valamint a megállókba is kihelyezik. 2022-ben a nyári iskolai tanítási szünet június 16-án kezdődik és augusztus 31-ig tart. A tanítási időszakon kívüli menetrend bevezetése a következő változásokat eredményezi a tanítási időszakban érvényes menetrendhez képest:

– Az 1-es járat módosításával óránként egy járat kiáll az Ürgemezei Strandhoz annak nyitvatartási idejében, 1/S jelöléssel.
– Az 1/A vonalon nem közlekednek járatok.
– A 3/B vonalon a 13:10-kor és a 14:00-kor az Öreghegyről induló és Biritópuszta irányába tartó, illetve a 13:30-kor és 14:20-kor Biritópusztáról induló és Öreghegy irányába tartó járatok nem közlekednek.

A többi vonalon meghirdetett minden járat változatlanul közlekedik a nyári hónapokban is. A tanítási szünetben érvényes nyári menetrendről minden pontos információ megtalálható a tájékoztató oldalon, letölthető és nyomtatható (https://paksbusz.hu/nyari-menetrend/).

Elektromos busz. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks archív