Nosztalgiatalálkozó lesz Csámpán

A XVIII. Csámpai Nosztalgia Találkozóra július 16-án várják az érdeklődőket. A színpadi programok mellett szabadidős lehetőségeket is kínálnak a szervezők. A program bállal zárul. 

A XVII. Csámpai Nosztalgia Találkozó 2021-ben. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

A Csámpai Nosztalgia Találkozó kapuit 12 órakor nyitják július 16-án, a kulturális programok sora 16 órakor a Pódium táncstúdió műsorával indul a közösségi ház udvarán felállított rendezvénysátor színpadán. 17 órától a Pusztahencsei Vadvirág Népi Táncegyüttes, 18 órától a MásKÉP Zenekar lép a közönség elé, majd 20 órakor a Csámpai Country Road Club produkciója következik. A rendezvény bállal zárul, a zenét a Medinai Tamburazenekar, valamint Atkári Lajos és társa szolgáltatja.

Szabadidős programokat is kínálnak a szervezők, lehetőség lesz lovaglásra, lovaskocsikázásra, ételek főzésére, lesznek emellett gyermekjátékok, légvárak, veterán stabilmotorok bemutatója, mezőgazdasági eszközök bemutatója, tragacstoló verseny. A rendezvény ideje alatt büfé üzemel majd. Az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik. A belépés és a lehetőségek használata díjtalan.

A rendezvény támogatói: Paks Város Önkormányzata és a Külső Városrészek Településrészi Önkormányzata.