Tájékoztató az ötös körzetben

Volt, aki a Pollack Mihály utca tetején lévő panellakások tömbbelsőjének felújításáról érdeklődött, volt, aki az egyes utcákban lévő parkolókat újítaná fel, illetve változtatná meg. Ilyen és ehhez hasonló észrevételeket osztottak meg az 5-ös számú körzetben lakók azon a lakossági fórumon, amelyet Kudorné Szanyi Katalin önkormányzati képviselő tartott Szabó Péter polgármesterrel a Csengey Dénes Kulturális Központ nagyklubjában. Az eseményen az elmúlt három és fél év munkájáról és a körzet fejlesztéseiről adtak tájékoztatást.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

– Az ehhez hasonló lakossági fórumok utána át tudjuk gondolni, hogy milyen irányba haladunk. Emellett nagyon jó ötleteket is szoktunk kapni a lakosságtól. Van olyan, ami objektív okok miatt nem megvalósítható, de van olyan, ami rövid- vagy hosszútávon igen – tájékoztatott Szabó Péter polgármester.

Kudorné Szanyi Katalin azt mondta, hogy minden évben bejárja a körzetet a DC Dunakom Zrt. és a Paksi Polgármesteri Hivatal munkatársaival annak érdekében, hogy megnézzék, milyen javítások, illetve változtatások szükségesek a városrészen. A képviselő hozzátette, próbálta teljesíteni a lakosoktól érkezett kéréseket, észrevételeket. Az elmúlt időszakban több beruházás is megvalósult, mint például az Építők útján a járda felújítása, vagy a Tölgyfa utca rekonstrukciója.

Kudorné Szanyi Katalin a fogadóóra keretében minden hónap utolsó hétfőjén 16 és 17 óra között várja a lakosokat a Csengey Dénes Kulturális Központban.