Lakossági fórumot tart az önkormányzat

Tájékoztatják a lakosságot, valamennyi a településen székhellyel, telephellyel rendelkező szervezetet, helyben működő egyházat (továbbiakban Partnereket), hogy Paks Város Önkormányzata a város területén jelenleg folyamatban lévő Városi csomag – Teljes eljárás 25 témája miatti településrendezési eszközök módosításával kapcsolatosan, a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében lakossági fórumot tart 2023. április 17-én 17 órakor a paksi polgármesteri hivatal nagytermében.

A partnerségi dokumentáció megtekinthető az önkormányzat hivatalos honlapján (www.paks.hu /információk/hirdetmények, közzétételek rovat), valamint a paksi polgármesteri hivatal 223-as irodájában.

A Partnerek a lakossági fórumon szóban észrevételt tehetnek a fórum témáival kapcsolatban. A bejelentkező Partnerek írásos észrevételeiket, javaslataikat 2023. április 25-ig tehetik meg papíralapon a polgármesternek címezve, Paks Város Önkormányzatának címére küldve (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.) vagy elektronikus levélben a pm.titkarsag@paks.hu email-címre küldve vagy e-papíron ügyfélkapun keresztül.

A partneri bejelentkezéskor meg kell adni a partner nevét, jogi személy, vagy jogi személyiség nélküli szervezet esetén pontos megnevezését, címét, levelezési címét, email-címét, továbbá az érintett ingatlan címét, helyrajzi számát.

A főépítész javaslata alapján a bejelentkező partnerként való elfogadásáról, valamint a beérkezett vélemények, javaslatok elfogadásáról vagy el nem fogadásáról, az el nem fogadás indokolásáról a képviselő-testület dönt.

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal korábbi felvétel