Varga Barnabás eligazolt

A Paksi FC és a Ferencváros megegyezett a csatár játékjogait illetően, Varga Barnabás így az FTC-ben folytatja karrierjét, írják a paksi klub honlapján.

Forrás: paksifc.hu

Varga Barnabás 2022 júliusában érkezett Paksra, miután elődje, Ádám Martin mögött ő szerezte a második legtöbb magyar találatot a 2021/2022-es szezonban, akkor még a Gyirmót színeiben. Nagyszerű ajánlólevéllel igazolt tehát a Paksi FC-hez. Huszonhat találatig jutott a nemrég zárult OTP Bank Liga 2022/2023-as évadjában, ezzel pedig zsinórban harmadszor, összesen negyedszer a Paksi FC adta az első osztály gólkirályát. Nagyszerű teljesítménye Marco Rossi figyelmét is felkeltette, az első, márciusi kerettagsága alatt a Bulgária ellen vívott Eb-selejtező mérkőzésen be is mutatkozhatott a címeres, piros-fehér-zöld szerelésben. Pályára lépésével a PFC immáron nyolcadik felnőtt válogatottja lett. A Rangadó díjátadógálán a szezon legjobb NB I.-es játékosának is megválasztották.

További hír a Paksi FC háza tájáról, hogy Rácz Gergő az MTK-nál folytatja. Mint a paksifc.hu honlapon olvasható, január 3-tól a budapesti kék-fehérek kapuját védte kölcsönszerződéssel, ami a tavaszi idényre szólt. A szezon végén a két klub átigazolási kontraktust kötött a kapus játékjogait illetően.

Forrás: paksifc.hu

Rácz 2016 nyara óta volt folyamatosan a Paks keretének tagja, ez idő alatt hetvenöt találkozón bizonyíthatott. A tavaszi idényben tizenhatszor volt az MTK hálóőre az NB II.-ben, de a következő szezonban már az első osztályban találkozhatunk vele, hiszen új csapatával kivívták a feljutást.

Forrás: paksifc.hu