Mezei Szabolcs a Paksi FC-nél folytatja

Forrás: paksifc.hu

Mezei Szabolcs a Paksi FC második nyári igazolása, miután a klub és az MTK megegyezett a fiatal, tehetséges labdarúgó játékjogát illetően, írják a paksifc.hu oldalon.

Mezei pályafutása Békéscsabán indult, majd 2015-ben igazolt a budapesti kék-fehérek utánpótlásbázisába. A középpályás onnantól – a 2018/2019-es szezont leszámítva, mikor újra Békéscsabán futballozott kölcsönben – végig az MTK-t erősítette. Meccsszámlálója eddig hetvenkilenc NB I.I-es és ötvenegy NB I.-es találkozót jegyez. Rendre szerepelt a korosztályos válogatott csapatokban is, U17-től végig U21-ig.

Szintén mai (06.15.) hír, hogy a Paksi FC és az MTK megegyezett az ötvenhétszeres válogatott védő, Kádár Tamás játékjogairól, aki így pályafutását a budapesti kék-fehéreknél folytatja.

Kádár Tamás 2022 nyarán érkezett Paksra, és összesen harminc alkalommal viselte a zöld-fehér szerelést, ezzel Magyarországon a DVTK-nál töltött időszaka után a paksi FC-nél lépett a legtöbbször pályára. A sokat tapasztalt, rutinos belső védő rendre kiválóan irányította a védelmet.