Ismét négy településrészen van ügyfélszolgálat

Az elmúlt időszakban felújítási munkálatok zajlottak a gyapai közösségi házban, ezért egy ideig szünetelt az ügyfélfogadás az épületben, augusztus 7. óta azonban ismét várják a lakosokat. A többi külső településrészen is működik ügyfélszolgálat, Gyapán hétfőn 9 és 12 óra között a közösségi házban, Dunakömlődön kedden és pénteken 9 és 12 óra között a könyvtárban, Biritón szerdán 9 és 11 óra között a közösségi házban és Csámpán csütörtökön 10 és 12 óra között a közösségi házban várják az ügyfeleket.

Az ügyfélszolgálatokon a lakosoknak azon ügyek intézésére van lehetőségük, amelyekkel a Paksi Polgármesteri Hivatal szociális csoportja foglalkozik. Az érintettek kérvényeket nyújthatnak be, többek között intézhetik az iskolakezdéssel kapcsolatos támogatásokat, a tűzifa támogatást, a karácsonyi csomagok igénylését, vagy a lakásfenntartási támogatást, illetve a megítélt pénzbeli támogatásokat személyesen átvehetik az ügyfélszolgálaton.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

– Paks Város Önkormányzata azzal a céllal hozta létre a külső településrészi ügyfélszolgálatot, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akiknek a helyben történő ügyintézés könnyebbséget jelent, például időseknek, kismamáknak, nagycsaládosoknak, mozgáskorlátozottaknak – tájékoztatott Szabóné Sutya Gabriella. A Paksi Polgármesteri Hivatal turisztikai, városmarketing és kommunikációs csoportjának ügyintézője azt mondta, a tapasztalatok az mutatják, hogy egész évben van igény az ügyfélszolgálatra.