Egy nap a kikapcsolódás jegyében

Megtartotta hagyományos családi napját a Mezőföldvíz Kft. A rendezvényen ezúttal is a cég munkavállalói, valamint családtagjaik vettek részt. A programnak helyet adó ürgemezei strandon számos kikapcsolódási lehetőség közül választhattak a résztvevők.

Akadtak bizonyos szabályok a habpartin, az egyik az volt, hogy nem szabad háttal ugrani – a tudnivalókat egy bohóc mondta el a vidám gyerekeknek a Mezőföldvíz Kft. családi napján. A népszerű programra ezúttal is a cég munkavállalóit és családtagjaikat várták a szervezők. Az egész napos rendezvénynek az ürgemezei strand adott otthont augusztus utolsó hétvégéjén.

Herpai Attila, a Mezőföldvíz Kft. kommunikációs vezetője elmondta, hogy mindegyik ilyen program nagy népszerűségnek örvend a munkavállalók körében. A kikapcsolódás idén is garantált volt. Fontos változás történt a vállalat életében, ugyanis Dunaújvárossal bővült a Mezőföldvíz Kft. szolgáltatási területe. A nagy feladat és sok munka miatt döntöttek úgy a szervezők, hogy legyen egy nap 2023-ban is, amikor a dolgozók kicsit lazíthatnak, és így már nemcsak a paksi, hanem a dunaújvárosi munkavállalók is ellátogattak a családi napra.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

A programnak helyet adó ürgemezei strandon számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhattak a résztvevők. Népszerű volt a gyerekeknek szóló kínálat, azaz a légvár, az arcfestés, a csillámtetoválás, a rajzverseny és a lufihajtogatás is. A felnőttek a sportvetélkedők mellett a gasztronómiai tudásukat is megmutathatták a főzőversenyen. Volt, ahol chilis bab és volt, ahol marhapörkölt rotyogott a bográcsban.

A Mezőföldvíz Kft. vezetése ezúttal is köszöntötte a jubiláló kollégákat, egy rövid ünnepség keretében olyan dolgozókat részesítettek elismerésben, akik már több mint tíz éve a cégnél dolgoznak. A munkatársak között van olyan is, aki már negyven éve végzi tevékenységét a társaságnál.