Hamarosan elkezdődnek a munkálatok

Megújul a Radnóti Miklós utcában az elöregedett útszakasz Dunakömlődön. A projektet Szabó Péter, Paks polgármestere jelentette be május 8-án a sajtónyilvános szerződéskötésen. Elhangzott, hogy a kivitelezőnek 150 napja lesz a munkálatok elvégzésére.

Rendezett aszfaltburkolaton közlekedhetnek a Radnóti Miklós utca lakói a jövőben Dunakömlődön. Ugyanis megújul egy jókora útszakasz az önkormányzat által indított, nettó 139 millió forint értékű beruházásban. A projektet Szabó Péter, Paks polgármestere jelentette be, aki elmondta, hogy az utca felújításra megérett szakaszán dolgoznak hamarosan a munkagépek. A városvezető arról is tájékoztatott, hogy a kivitelezőnek a munkaterület átvételét követően 150 napja van a szerződésben foglalt munka elvégzésére.

Forrás: TelePaks

A szerződéskötésen a kivitelező MATTGEO Kft. ügyvezetője is ellátta kézjegyével a dokumentumot. Máté Péter újságírói kérdésre kifejtette, hogy reményeik szerint jóval a határidő előtt készre tudják jelenteni a beruházást. Igyekeznek úgy elvégezni a munkát, hogy a lakosságnak a lehető legkevesebb kényelmetlenséget okozzák. Minden egyes lezárásról, forgalomkorlátozásról időben tájékoztatják majd a Radnóti Miklós utcában lakókat. A május 8-i szerződéskötésen elhangzott az is, hogy az útfelújítás mellett a projekt tartalmazza a csapadékvíz- elvezetés rendezését és a kocsibeállók átalakítását is.