Ingyenes domain és email szolgáltatás magánszemélyeknek és vállalkozásoknak

A gazdasági élet meghatározó szereplőjeként a BlazeArts Kft. (forpsi.hu) fontosnak tartja, hogy olyan kezdeményezések mellé álljon, melyek társadalmilag hasznos célokat tűznek ki, elősegítik a digitalizációt és amelyekhez hozzáhangolhatja szolgáltatásait. Jelen esetben .hu végződésű domain név és email szolgáltatás díjmentes használati lehetőségét cégeknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egy év időtartamra.

A támogatás egy az igénylő által szabadon választott és a domain regisztrációs szabályzatban foglaltaknak megfelelő .hu domain név regisztrációt és hozzá tartozó email szolgáltatást foglal magában. Öt emailcím létrehozásának lehetőségét biztosítja, egyenként 1 GB-os email fiókmérettel. A támogatás csak az új domain regisztrációra értendő, meglévő szolgáltatás hosszabbítására nem. Abban az esetben, ha a megrendelés csak a fenti ingyenesen biztosított szolgáltatásokra terjed ki, akkor az aktiválás teljes egészében díjfizetés nélkül, a rendelést követő 24 órán belül megtörténik. Amennyiben a megrendelés olyan szolgáltatásokra is kiterjed, amelyre a díjmentesség nem vonatkozik, akkor egy díjbekérő számla kerül kiállításra a díjköteles tételekről, majd a kiegyenlítést követően történik meg a fizetett és díjmentes szolgáltatások aktiválása.

Kuponkód (ingyenes domain+email-hez): TMKIK2405B a lejárati ideje 2024. június 14.

Az ajánlat társadalmilag hasznos célt tűz ki és nem üzleti érdeket. Nem kerül sor banki adatok bekérésére a felhasználóktól, így nem fordulhat elő olyan eset, hogy a rendszer automatikusan meghosszabbítja a szolgáltatást. Továbbá a lehetőség igénybevételével semmilyen egyéb kötelezettség nem keletkezik. A díjmentes időszakot követően hosszabbítási kötelezettség nem áll fenn, csak abban az esetben szükséges meghosszabbítani a szolgáltatást, amennyiben erre az ügyfél igényt tart.

A szolgáltatás részletes leírása
Forpsi.hu regisztráció
A kuponkód érvényesítése
Ügyfélszolgálat elérhetősége

A kép illusztráció. Fotó: pixabay.com/Unsplash
A kép illusztráció. Fotó: pixabay.com/Unsplash