Jótékonysági koncert Kőműves Marci gyógyulásáért

Egy paksi kisfiú, Kőműves Marci gyógyulásának segítésére szervez jótékonysági koncertet a Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola. Marci az iskola 4. osztályos tanulója, de jelenleg kórházban tölti a napjait és várhatóan a következő hónapokat is, mert alig két hónapja daganatos betegséget diagnosztizáltak nála. Marci egyébként a Paksi FC U11-es játékosa, a labdarúgás iránt elkötelezett, életvidám sportoló, szívét-lelkét beletette az edzésekbe, mérkőzésekbe. A családra a nagy aggodalom mellett rengeteg más nehézség is vár, hiszen Marci kórházi kezelésekre szorul, és hosszú hónapokig magánoktatásban kell részesülnie városunktól távol.

A jótékonysági koncerten, ami június 9-én 19 órakor lesz a Csengey Dénes Kulturális Központban, fellépnek Kovács Aliz és barátai, a tavalyi év legjobb férfi hangja, Galambos Péter, aki hatalmas szívével ragadja meg az emberek lelkét, Tábori Emese angyali hangjával simogatja a szíveket, Büttl Márton arany hangjában ott van a múlt, jelen és jövő is egyszerre. Hangszeren kíséri őket Berek Dániel, Feil Dániel, Ludányi Miklós és Mozbacher Zoltán, valamint közreműködik az értékekkel fűszerezett, fantasztikus Duna Grund is. A hangosítást a Berek Audio biztosítja.

Jegyeket a Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában és a Csengey Dénes Kulturális Központ információs pultjánál lehet vásárolni kétezer forintért. Akinek van lehetősége, az alábbi bankszámlaszámra is utalhat adományt: OTP – 11773463-00815859, a kedvezményezett neve Kovács Ilona, közlemény: Kőműves Marci.