Köszönetet mondott a szavazatokért Horváth Zoltán

– Június 9-én a választók tiszta vizet öntöttek a pohárba és felhatalmazták a Paksi Deák Ferenc Egyesületet a város vezetésére, az általuk megfogalmazott jövőkép megvalósítására – mondta Horváth Zoltán. A hármas körzet megválasztott önkormányzati képviselője a PSE pályánál tartott sajtótájékoztatót.

Hatszáztíz szavazattal Horváth Zoltán, a Paksi Deák Ferenc Egyesület jelöltje képviselheti ismét a paksi hármas számú körzetet a következő öt évben. A megválasztott képviselő június 17-én sajtótájékoztatót tartott, ahol megköszönte a választók bizalmát.

– A kampány során kértem a választók bizalmát, támogatását mind magam, mind a PDF jelöltjei részére, hogy az általunk megfogalmazott feladatokat csapatként hajthassuk végre. Június 9-én a választók tiszta vizet öntöttek a pohárba, és egy erős felhatalmazással megbíztak minket, hogy az általunk megfogalmazott jövőképet meg tudjuk valósítani. Ezt nagyon szépen köszönöm mind magam, mind a csapat nevében – fogalmazott a megválasztott képviselő.

Mint mondta, igyekeznek meghálálni a bizalmat azzal, hogy a városnak jó vezetői, gondos gazdái lesznek. A három hónap átmeneti időszakban felkészülnek a munkára, a város vezetésére.

A kapcsolattartást a lakossággal kiemelt feladatnak tekinti Horváth Zoltán. Mint mondta, a körzet lakói már a kampány során is rengeteg ötletet és javaslatot juttattak el hozzá, ezek megvalósításán is dolgozni kíván.