Weisz Mátyás útfelújításokkal látna munkához

A Szilárd Leó köz, a Kölcsey Ferenc és a Vadász utcák javításra szorulnak, ezen kíván dolgozni Weisz Mátyás, a hetes körzet megválasztott képviselője, aki június 14-én sajtótájékoztatón tartott. Elmondta, hálás, hogy a körzetben majdnem 600 szavazatot kapott, és a választók Heringes Anitát, a Paksi Deák Ferenc Egyesület polgármesterjelöltjét is támogatták.

565-en döntöttek úgy, hogy a Paksi Deák Ferenc Egyesület (PDF) képviselőjelöltjét támogatják a hetes számú választókerületben. A leadott voksoknak köszönhetően Weisz Mátyás képviselheti a körzetet a testületben októbertől.

– Köszönöm a bizalmat a választók részéről, és nagyon köszönöm azt a segítséget, amit azok az emberek nyújtottak, akik ezt a kampányt végigcsinálták fáradhatatlanul. Mindig akkor jöttek, amikor leginkább szükség volt rá, és köszönöm annak a csapatnak, aki befogadott, és közöttük jelölt lettem. Nagy örömmel éltük meg a választási eredményeket – fogalmazott a megválasztott képviselő.

Weisz Mátyás arról is beszélt, hogy szerencsésnek tartja a hetes körzetet, mert a jövőben két képviselője is lesz a testületben, ugyanis Leber Ferenc, a Fidesz–KDNP jelöltje kompenzációs listán mandátumot szerzett. A megválasztott PDF-es képviselő útfelújításokkal látna munkához, mint mondta a Szilárd Leó köz, a Kölcsey utca és a Vadász utca állapota is rossz. Reményei szerint ezek felújításával meg tudja hálálni azt a bizalmat, amit kapott.

Weisz Mátyás elmondta azt is, hogy várja a hetes körzetben lakók véleményét, javaslatát. Elérhetőségi megtalálhatók a kampányban elkészült, és a háztartásokba eljuttatott szórólapon.