Lakossági fórumra hív az önkormányzat

Lakossági fórumra várja az érdeklődőket az önkormányzat 2018. február 5-én 17 órakor a Paksi Polgármesteri Hivatal nagytermébe, ahol tájékoztatót tart Horváth András Paks főépítésze, valamint Szabó Árpád és Nádai Brigitta építészek.

Az atomerőmű bővítése nyomán felmerülő városfejlesztési feladatok során a város Településszerkezeti Tervének és a Helyi Építési Szabályzatának változtatására készül az önkormányzat, erről lakossági fórum keretében tájékoztatja a lakosságot. A módosítás a következő területeket érinti:

– tehermentesítő út
– Pollack Mihály utcától északra fekvő lakóterület
– ideiglenes szállásépületek, idősek otthona, sportcsarnok

A módosítás dokumentációja a www.paks.hu honlapon az információknál a „hirdetmények, közzétételek” rovatban, ezt ide kattintva elérhetik, valamint személyesen a Paksi Polgármesteri Hivatal 223-as irodájában tekinthető meg.

A véleményezési eljárásba az önkormányzat polgármesteréhez 2018. február 13-ig benyújtott írásbeli kérelemmel, illetve vélemény, javaslat, észrevétel megküldésével, valamint a lakossági fórumon szóban jelezve lehet bejelentkezni. A kérelem formai követelményei megtalálhatók a paks.hu –n valamint a Paksi Hírnök ez év január 26-án megjelenő számában közzétett felhívásban.

Azon Partnerek, akik 2018. február 13-ig a véleményezési eljárásba nem jelentkeznek be, az eljárás további szakaszában nem vehetnek részt.