Hírek röviden

Pakson elvágták egy parkoló Mercedes tehergépkocsi üzemanyagtartályának lakatját és körülbelül 80 liter gázolajat elloptak belőle. A lopással okozott anyagi kár 30 ezer forint, tájékoztatott a rendőrség.

Sajtóértesülések szerint menesztették a Paks Európa-liga ellenfelének vezetőedzőjét és segítőjét. A Hearts a hétvégén hazai pályán kapott ki a skót labdarúgó-bajnokságban, és március óta nyeretlen a hazai pontvadászatban. A tulajdonos, Vlagyimir Romanov rendkívüli gyűlést hívott össze, ahol kirúgta Jim Jefferiest és segítőjét, Billy Brownt. Az edinburghi csapat háza táján keletkezett zűrzavar még jól jöhet a paksi csapatnak csütörtökön, a nemzetközi selejtező harmadik fordulójának visszavágóján.

Azok a szurkolók, akik szeretnék elkísérni az MVM Paks csapatát Skóciába az augusztus 4-i mérkőzésre, Benedeczki Ritánál jelentkezhetnek az utazásra a 06-75-510-618-as telefonszámon 9 és 17 óra között. A klub a kiutazást, valamint a vendégszektorba szóló jegyeket biztosítja, előbbi ára 150 ezer forint, a belépőé pedig 23 font.