Hírek röviden

Sikeresen fellebbezett az MVM Paks, így egy meccsre enyhítették Bartha László büntetését. A labdarúgó két mérkőzésre szóló eltiltását az MLSZ fegyelmi bizottsága újratárgyalta és egy meccsre enyhítette azt. Bartha az elmúlt hétvégén a Lombard Pápa ellen le is töltötte az eltiltását, így a következő, Hearts elleni fordulóban már pályára léphet. Vayer Gábor azonban nem játszhat a visszavágón két sárga lapja miatt.

Hagyomány már, hogy a Határon Túli Magyar Középiskolások Táborának résztvevői a rendezvény záróeseményeként egy gálaesten mutatják be az egyhetes program során elkészített munkáikat. A vers- és zenecsoport Lázár Ervin-műsorral készül, a drámacsoport színdarabot ad elő, a fotós csapat pedig kiállítást rendez. A péntek este nyolc órakor megrendezendő eseményre szeretettel várják a paksi érdeklődőket is, akik a gyerekek által készített tábori lapot és kisfilmet is megtekinthetik. A cseresznyési bemutató mellett szombaton a paksi Jézus Szíve templomban ad műsort a versmondó- és zenecsoport.

„A” kategóriás Európa Kupát rendeztek a hétvégén Prágában, ahol Pupp Réka az Atomerőmű SE Judo Szakosztályának versenyzője 44 kilogramos kategóriában ezüstérmes lett, ezzel kiharcolta az ifi vb, illetve a junior Eb és vb részvételt. Edzői Hangyási László és és Braun Ákos.