Betörőbe botlott a garázsában

A paksi rendőrkapitányság eljárást folytat betöréses lopás megalapozott gyanúja miatt egy 26 és egy 16 éves paksi lakos ellen – közölte a rendőrség. A betörők akkor buktak le, amikor a sértett hazaért az autójával, és be akart parkolni a garázsba.

A hvg.hu információi alapján az elkövetők április 1-jén az esti órákban mentek be egy 48 éves paksi lakos családi házának udvarába, majd behatoltak a garázsba, ahonnan 76 ezer forint értékű barkácsgépet és elektromos vezetéket akartak ellopni. Ám a tulajdonos a garázsba való parkolás közben belefutott az ott tartózkodó betörőbe. Azonnal értesítette a rendőrséget, a kiérkező járőrök pedig előállították a 26 éves férfit a helyi rendőrkapitányságon, ahol a nyomozók őt és 16 éves tettestársát gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás szabadlábon hagyásuk mellett folyik.

További kék hír, hogy az árokba sodródott egy Nagydorog felé tartó autó kedd este Paks közelében – közölte a stop.hu rendőrségi információkra hivatkozva. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de az autóban keletkezett kár nem kevés: 400 ezer forintos.