Autókat lovasított meg, szerszámtárolóból lopott

Fotó: Paksi Hírnök archív
Fotó: Paksi Hírnök archív

Rövid időn belül több furgont feltört, ellopott egy Trabantot, majd egy Suzukit Pakson egy 23 éves férfi. A rendőrség rövid időn belül elfogta a gyanúsítottat. G. József beismerő vallomást tett.

Csütörtökön tettek feljelentést tettek a rendőrségen, hogy reggelre virradóan valaki az egyik utcában betörte egy furgon üvegét és a kocsiból akkumulátorokat és karosszériaelemeket tulajdonított el. A feljelentéssel egy időben több bejelentés érkezett a rendőrséghez: éjszaka elloptak egy Trabantot, melyet az eltulajdonítás helyéhez nem messze, egy árokban összetörve találtak meg. Egy családi ház előtti nyitott garázsból is eltűnt egy Suzuki, egy másik ház udvarán álló autóból pedig iratokat, pénzt és egy rádiós magnó előlapját, az udvari szerszámtárolóból pedig kézi szerszámokat tulajdonítottak el. Az elkövető egy másik furgon ablakát is betörte, innen spanifereket, üzemanyagszűrőt és szerszámot lopott el.

A nyomozók rövid időn belül elfogták a bűncselekmények elkövetőjét, a 23 éves paksi G. Józsefet. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalembert lopás bűntett és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. G. József beismerte a bűncselekmények elkövetését, az eltulajdonított járművet és a lopott holmit lefoglalták.