Kipróbálhatják az elektromos buszokat

Fotó: paksbusz.hu

2021. január 4. és január 8. között a Paksi Közlekedési Kft. promóciós jelleggel járatokat üzemeltetett a meghirdetett 2/DE és 2/DU vonalakon. Ezek a promóciós járatok megszűntek. A folytatásban 2021. január 11-től a leendő menetrendben rögzített 1-es vonalon üzemeltetnek promóciós járatokat. Az 1-es vonal megállólistája megtalálható a társaság honlapján, ami ide kattintva is elérhető. A promóció keretében csak az 1-es járatot indítják az 1/A vonalon nem közlekedik autóbusz, közölte a Paksi Közlekedési Kft. A promóció keretében közlekedő autóbuszok a meghirdetett időpontokban és megállóhelyek között utasokat is szállítanak. Az utasok ezeket a járatokat díjfizetés nélkül vehetik igénybe.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a fenti időszakban a honlapon meghirdetett menetrend szerinti járatsűrűségtől eltérően közlekednek majd az autóbuszok. Az egyes végállomásokról reggel 5 és este 22 óra között óránként közlekednek a buszok irányonként. A Gesztenyés utcából minden óra 15 perckor, Dunakömlődről pedig minden óra 45 perckor indulnak a járatok.

A társaság tervei szerint a promóciós járatok egész januárban folytatódnak oly módon, hogy a város lakossága minden viszonylatot megismerhessen és kipróbálhasson. Így a január 18-án kezdődő hét munkanapjain az 1/A vonalon, a január 25-én kezdődő hét munkanapjain pedig a 3-as vonalakon közlekednek promóciós járatok.

Fotó: paksbusz.hu